Online Marketing bureau in Nijmegen

Je bent op zoek naar een Online Marketing bureau in de regio Nijmegen? Wij zijn 3AMI. Een bureau dat zich, al sinds 2012, specialiseert in het vergroten en verduurzamen van (online) zichtbaarheid voor bedrijven. We helpen je graag om jouw bedrijf ook online een succes te maken.

Wij, Jessica Weeren en Sjoerd van Dijk, hebben in 2012 onze krachten gebundeld en ons bedrijf gestart in Nijmegen. Toen nog onder de naam 3AMI Ontwerp & Realisatie. Vanaf het begin af aan richten wij ons vooral op de online marketing voor bedrijven. 3AMI(s) betekent ‘3 vrienden’. Jessica, Sjoerd en jij als klant bent onze derde vriend. Zo werken wij graag samen met onze klanten en relaties: transparant, eerlijk en door goed te luisteren naar jouw wensen in altijd een informele setting met korte lijnen.

Kansen bij Online Marketing

Online marketing biedt geweldige mogelijkheden om met je markt in gesprek te gaan en kennis te delen. Zo werk je aan naamsbekendheid en klantbinding. Met de juiste boodschap, op het juiste moment, op de juiste plek. Dat noemen we contentmarketing.

Maar ken jij je doelgroep wel goed? Welke media gebruiken ze en hoe? Wat heb jij te bieden, en nog belangrijker: wat heeft jouw klant daaraan? En hoe sluiten bijvoorbeeld de website, social media, e-mailmarketing en zoekmachine-optimalisatie (SEO) daarbij aan?

Online zichtbaarheidsscan

De Online Zichtbaarheidsscan van 3AMI helpt je met een slimme contentmarketingstrategie, die zorgt voor meer zichtbaarheid van jouw onderneming en tevens meetbaar is.

Inhoud zichtbaarheidsscan

Met deze scan kunnen wij of jijzelf direct aan de slag om jouw online zichtbaarheid te verbeteren. Je vindt er onder andere de volgende onderdelen in terug:

 • Nulmeting huidige zichtbaarheid
 • Marketingplan en in te zetten middelen om jouw doel te bereiken
 • Offerte om deze middelen door 3AMI uit te laten werken en/of onderhouden
Direct de scan aanvragen

Hoe gaat jouw onderneming online optimaal presenteren?

Online Marketing bureau in Nijmegen

Waar kun je aan denken bij online marketing

Onder online marketing vallen heel veel onderdelen, bijna teveel om op te noemen. Belangrijk is dat het in te zetten middel past bij jou, je doelgroep en je boodschap. Er is geen één passend antwoord dat kan worden toegepast op meerdere bedrijven en doelen.

Onderdelen die je vaak terug ziet komen

 • Webdesign
 • E-mailmarketing
 • Contentmarketing (De juiste boodschap op het juiste moment op het juiste medium)
 • Zoekmachine-optimalisatie (ook wel SEO genoemd)
 • Zoekmachine-advertenties (ook wel SEA genoemd)
 • Social media marketing
  • Facebook marketing
  • Instagram marketing
  • LinkedIn marketing

Een heldere en passende website is de basis

Om online marketing goed in te zetten is de website de basis. Op een website heb jij volledige controle over hoe jij je doelgroep wilt aanspreken en met welk bericht. De Facebook, Instagram en Google’s van deze wereld veranderen continue de manier waarop jouw doelgroep bereikt wordt. Dit kan zowel in uiterlijk zijn (aanpassen van vormgeving en hoe de doelgroep iets ziet) als wel regels. Je moet hier in mee groeien en je website hiervoor als basis gebruiken.

Hoe vindbaar ben jij
als je op enter drukt?

Online marketing stopt nooit

Met een plan en het neerzetten van een goede basis ben je er nog niet. Online marketing staat nooit stil, het proces van zoekmachine-optimalisatie, e-mailmarketing of social media marketing vernieuwd regelmatig en de concurrentie is groot. De ‘regels’ veranderen, de techniek past zich steeds aan aan nieuwe mogelijkheden en nog belangrijker: je doelgroep verandert.

Voor onze klanten waar wij de online marketing en onderhoud voor verzorgen spreken wij, mede hierom, per maand af welke werkzaamheden wij uitvoeren en hoe we dit terug koppelen. Dit gaat uiteraard aan de hand van een plan (Bekijk onze zichtbaarheidsscan) en vooraf gedefinieerde doelen. Wij rapporteren de klant de vooruitgang en blijven continue resultaten meten.

Andere vragen over online marketing?

Woon of ben je vaak in de regio Nijmegen te vinden? Kom dan eens langs voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor langs de A73 in Nijmegen. Wij maken graag tijd vrij om je de mogelijkheden door middel van de aanpak van online marketing door te spreken. Of bel voor een afspraak en we komen bij je langs.