Jouw ami in online zichtbaarheid

3AMI? Waar is die derde vriend dan? Dat kan jij zijn! Wij werken het prettigst en effectiefst met bedrijven die graag in korte lijnen willen communiceren op een transparante en informele manier. Wij verdiepen ons graag in jouw bedrijf en vakgebied en deinzen niet terug om eerlijk onze mening en advies te geven. Alleen op die manier kunnen we jouw zichtbaarheid op de juiste manier verbeteren en verduurzamen. 

We maken graag tijd om jouw online zichtbaarheid mogelijkheden te bespreken. Laat het ons weten, wij zetten de koffie klaar!

Even voorstellen

Jessica Weeren
Eigenaar

jessica@3ami.nl
06 28 24 85 17

Sjoerd van Dijk
Eigenaar

sjoerd@3ami.nl
06 15 19 70 46

Onze werkwijze

Online media bieden geweldige mogelijkheden om met je markt in gesprek te gaan en kennis te delen. Zo werk je aan naamsbekendheid en klantbinding.  Met de juiste boodschap. Op het juiste moment. Op de juiste plek. Dat noemen we contentmarketing.

Maar ken jij je doelgroep wel goed? Welke media gebruiken ze en hoe? Wat heb jij te bieden, en nog belangrijker: wat heeft jouw klant daaraan? En hoe passen bijvoorbeeld de website, social media, e-mailmarketing en zoekmachine-optimalisatie (SEO) daarbij?

De Online Zichtbaarheidsscan van 3AMI helpt je met een slimme contentmarketingstrategie, die zorgt voor meer zichtbaarheid van jouw onderneming en tevens meetbaar is.

Meld je aan voor de Online Zichtbaarheidsscan

Onze diensten

Webdesign

Vindbaar, gebruiksvriendelijk en snel, de drie basis elementen van een goede website. En met de juiste uitstraling die past bij je bedrijf én je doelgroep een must voor iedere ondernemer. Jouw visitekaartje online!

E-mailmarketing

Houd je klanten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen je bedrijf of informeer ze over een mooie aanbieding. Door middel van het personaliseren van je mailings en inspelen van het klikgedrag leer je jouw doelgroep nog beter kennen.

Social media

Waar bevindt jouw doelgroep zich online? De juiste boodschap, op het juiste moment op het juiste medium krijgen, dat vinden wij belangrijk. Hoe maak je van je klanten ambassadeurs en trigger je ze tot actie? 

Zoekmachine-optimalisatie

Hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf zo hoog mogelijk gerankt wordt in zoekmachines? Wij onderzoeken hoe jouw doelgroep zoekt en nog belangrijker: met welke termen, jip- en janneketaal of toch in jargon?

Usability

Meer dan de helft van de gebruikers online doen dit mobiel. Het is dus van belang dat jouw doelgroep op elk apparaat goed zijn weg vindt en terugkeert! Wij weten precies hoe je dit gedrag het beste kan aansturen.

Vormgeving / DTP

Een eerste indruk is belangrijk. De vormgeving blijft een belangrijk gegeven van een product. De uitstraling moet zowel bij jouw bedrijf als je doelgroep passen om de perfecte match te krijgen.